Sokszor gondolkodtál már azon, hogy mi lehet az a hiányzó láncszem, ami miatt weboldalad nem teljesít úgy, ahogyan azt te szeretnéd? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. A siker titka az ajánlás, a vásárlói vélemények.

Mi a legerősebb eszköz, ami vásárlásra ösztönzi az oldaladra látogatókat? Mitől érzik úgy, hogy benned és az üzletedben megbízhatnak? A válasz nem más, mint a vásárlói vélemények. A jó ajánlás többet ér mindennél.

vásárlói vélemény

Állítólag egy vásárlónak körülbelül 10 pozitív értékelést kell olvasnia az adott cégről, mielőtt megajándékozná azt a bizalmával. Érthető, hiszen ha nem ismernek még, hogyan is győződhetnének meg róla, hogy megbízható vagy-e?

Ahhoz, hogy feltölthesd az oldalad az ajánlásokkal, be kell gyűjtened őket az eddigi vásárlóidtól, ügyfeleidtől. Nem mindenki értékel magától, néha szükség van egy kis buzdításra.

Honnan lehet ajánlást szerezni?

  • Google My Business
    A vevők 86%-a nézi meg a Google-on megjelenő értékeléseket. Ezt az oldalt létrehozni csak pár percbe telik és teljesen ingyenes. Plusz előnye, hogy a Google is előrébb sorol a találatok között, ha sok jó ajánlásod van.
  • Kérd őket az e-mail aláírásodban
    Mivel a kommunikáció nagyrésze általában e-mailen keresztül zajlik, okos ötlet a közösségi média ikonjaid mellett odailleszteni egy mondatot, melyben arra kéred ügyfeleidet, hogy értékeljenek pár szóban.
  • Készíts kérdőívet
    Pár nappal a projekt lezárása után – amíg még friss az élmény – nyugodtan küldhetsz egy rövid kérdőívet ügyfeleidnek. Ha ezt kitöltik, máris értékes véleményeket tudhatsz magadénak.

Természetesen az is jó megoldás, ha írsz nekik egy kedves levelet és megkéred őket, hogy amennyiben elégedettek voltak a szolgáltatásoddal értékeljenek pár szóban.

Forrás

vásárlói vélemények

A jó ajánlások növelik a konverziót, az átkattintási arányt és ezzel együtt természetesen a vásárlások számát is. Statisztikák támasztják alá, hogy egy 5 csillagos értékelés 25%-al több kattintást ér el, mint egy 3 csillaggal rendelkező.

A rólad és szolgáltatásodról szóló értékelések tehát minden felett állnak. Az emberek mások őszinte véleményére adnak és minél többen bíznak meg benned a közös munka után, annál többen és többen fogják igénybe venni szolgáltatásaidat. Induljunk el együtt a siker felé vezető úton! Ha weboldal készítés, akkor Webergoline. Mi elkészítjük neked a weboldalt, melyen büszkén tüntetheted fel a dicsérő értékeléseket.

Author